Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Dit geldt voor boekingen waarvan de aankomstdatum over minimaal 30 dagen is, gerekend vanaf de dag waarop je boekt. Annuleren kan heel makkelijk via Mijn Roompot. Boek je een last-minute met aankomst binnen 30 dagen? Of wil je na 14 dagen annuleren? Dan gelden onze normale annuleringstarieven.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 14 dagen

Reviews

rating-pie

Roompot Résidence De Veerse Wende scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 85 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    7.5
  • Onderhoud
    8.5
  • Schoonmaak
    8.5
  • Vakantieverblijf
    8.6

Bekijk 85 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juli 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Kees
Datum: 28 juni 2024

Lekker rustig gelegen vakantieverblijf direct aan het water. prima uitvalsbasis voor dagje strand, bootje huren en over het veerse meer varen, bezoek aan Veere, Middelburg

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juni 2024

geweldige villa, prachtig gelegen, direct aan het Veerse Meer. rustig gelegen. enige nadeel is dat er geen parkvoorzieningen aanwezig zijn

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Petina Vandenbussche
Datum: 21 juni 2024

Voor ons de eerste maal waren heel tevreden over de ligging, natuur en de stilte. Zeker voor herhaling vatbaar. Alvast bedankt voor onze kort verblijf met alle accomodaties die er waren rond en tijdens ons verblijf. Alleen wil wel melden dat er in de Watervilla nummer Zeekraal 2 veel mieren binnen kwamen langs de voordeur.
Met vriendelijke groeten,

Fam. Vandenbussche

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Prachtig huis en mooie ligging aan het Veerse meer. Terras op het water en prachtig uitzicht, vooral de wolkenluchten .

rating-pie
Naam: Erik M.
Datum: 24 mei 2024

Zeer mooi huis aan het water gelegen in een heel rustige omgeving.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Petra Hoogakker
Datum: 21 mei 2024

Heerlijk er even tussenuit geweest in top accommodatie op top locatie

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 mei 2024

We hebben het ervaren als een prachtig huis. Met 1 grote maar, het ontbreken van een douche faciliteit c.q. wasbakje op de begane grond.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 mei 2024

Mooi ruim huis op een fantastische locatie direct aan het water. Het huis was schoon en alles aanwezig. Echt een heerlijke plek. Zeker voor herhaling vatbaar! Als ik iets zou moeten noemen wat voor ons een minpunt was dan zijn het voor ons de bedden. Voor ons te zacht en te veel doorgelegen. En ook bijzonder dat een huis van dit kaliber geen smart tv heeft. Tegenwoordig toch redelijk standaard dat je ergens in kunt loggen op je eigen Netflix. Tv was bij ons kapot, maar vriendelijke jongen van Roompot heeft hem gelijk omgewisseld.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Dit geldt voor boekingen waarvan de aankomstdatum over minimaal 30 dagen is, gerekend vanaf de dag waarop je boekt. Annuleren kan heel makkelijk via Mijn Roompot. Boek je een last-minute met aankomst binnen 30 dagen? Of wil je na 14 dagen annuleren? Dan gelden onze normale annuleringstarieven.