Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Roompot Résidence De Veerse Wende scoort gemiddeld een 9,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 181 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Naam: Benedict Dombrecht
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Geen zakdoekjes meer voorzien, minder zeepjes en dergelijke voorzien, vuile schoonmaakvod op tafel bij aankomst, stoelen nog g op tafel bij aankomst,

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Fijn huisje, mooie ligging.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Geen traditioneel vakantiepark, kleinschalig, rustig.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi strak modern en toch gezellig mooi uitzicht, compleet niet overdreven qua luxe maar zeer kompleet. Hadden 1e keus Harbour village is afgezegd om bepaalde reden vanuit jullie deze jwam er voor in de plaats was ook goede keuze als fam.weekend

Naam: Bart Ronsmans
Datum: 12 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 september 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij waren tevreden over het verblijf

Naam: Dominique Haumont
Datum: 24 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een heel fijn verblijf gehad en zijn ZEKER van plan om volgend jaar terug te komen.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Super! Enige minpunt vonden wij de overkapping terras(open)gedeelte dicht zou handig zijn denk, wij goed weer dus geen last van en het tussenschot met geburen had ik helemaal doorgetrokken zo meer privé.wij hadden super rustige geburen en waren ook veel weg,aan overkant veel lawaai en drukte en dat zou dan minder zijn als je daarnaast zit.…de slaapkamer boven zonder badkamer moest naar beneden vd wc en die van beneden naar boven vd badkamer…wc boven op badkamer en in washok douche erbij zou ideaal zijn..mss tips voor de volgende huizen😀 zijn kleine opmerkingen hoor

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prima park, ruim en netjes. Jammer dat we, in de week dat wij er waren, 2 keer vroeg wakker werden gemaakt: 1 keer door de glazenwassers en 1 keer door de tuinmannen :-). Vond het huis erg prettig en ik miste receptie of andere voorzieningen niet