Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Genieten tijdens een vakantie aan het Veerse Meer

Rustig zeilen over het water, wandelen door natuurgebieden of cultuur snuiven? Het kan tijdens een vakantie aan het Veerse Meer. Dit meer was vroeger een zeearm van de Noordzee, maar is nu een 22 kilometer lang recreatiegebied met talloze eilandjes en ruimte voor watersporters. Roompot heeft als grootste kustspeler van Nederland ook verschillende vakantiehuizen aan het water bij het Veerse Meer. Hier geniet je altijd van een heerlijke vakantie, wat je bestemming ook is. Ga kitesurfen, fiets door het sfeervolle landschap van Zeeland of geniet van de Zeeuwse keuken. Het kan allemaal tijdens een vakantie aan het Veerse Meer.

Onze accommodaties aan het water

Bij Roompot Résidence De Veerse Wende verblijf je in een luxe villa aan het water. Kijk uit over het Veerse Meer terwijl je op de vakantie proost vanaf je waterterras en maak gebruik van je eigen aanlegsteiger. Dat maakt een vakantie aan het Veerse Meer een ideale locatie voor een vakantiehuis met boot. Je bent bij onze accommodaties ook verzekerd van een moderne keuken die is uitgerust met alle apparatuur die je nodig hebt om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Kom tot rust in de moderne loungehoek en val luxe in slaap op de zachte bedden. In deze watervilla's beleef je een vakantie aan het Veerse Meer met groepen tot acht personen.

Faciliteiten op het park

Tijdens je vakantie aan het Veerse Meer geniet je niet alleen van een luxe accommodatie. Je verblijft namelijk ook op een park dat ruim is ingedeeld en in het teken staat van rust en privacy. De ligging aan het water is natuurlijk ideaal. De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen tijdens een vakantie aan het Veerse Meer, want er is een speelstrand met genoeg leuke speeltoestellen. Bij het park vind je ook laadpalen voor elektrische auto's en je maakt gebruik van gratis wifi. Wil je uitgebreid eten tijdens je vakantie aan het Veerse Meer? Schuif dan aan bij ons restaurant voor een heerlijke maaltijd.

Genieten van de natuur

Je kunt de natuur op allerlei manieren verkennen tijdens een vakantie aan het Veerse Meer. Dat begint natuurlijk bij het water. Ga samen zeilen of trotseer het meer door te waterskiën. Ook kitesurfen is mogelijk, terwijl rustig suppen ook een ideale manier is om van de Zeeuwse natuur te genieten. Je kunt ook prachtig wandelen wanneer je een vakantie aan het Veerse Meer boekt. Ontdek de bossen die rondom het meer liggen en wandel langs de slikken en schorren in de omgeving. Neem een verrekijker mee om watervogels te spotten tijdens je vakantie aan het Veerse Meer.

Bezienswaardigheden aan het Veerse Meer

Een vakantie aan het Veerse Meer is niet alleen fijn voor wandelaars en watersporters. Er is ook veel cultuur te ontdekken in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld Museum Veere om over de lokale kunst en cultuur te leren. Bewonder schilderijen van kunstenaars uit de omgeving en leer over Walcherse klederdracht. Ook het Watersnoodmuseum is makkelijk te bereiken tijdens een vakantie aan het Veerse Meer. Dit museum staat in het teken van de beroemde Watersnoodramp van 1953.

Op pad met de kinderen

Ook met de kinderen is er genoeg leuks te beleven tijdens een vakantie aan het Veerse Meer. Zo kijken ze hun ogen uit tijdens een wandeling door de miniatuurwereld van Mini Mundi. Hier zijn de hoogtepunten van Walcheren in het klein nagemaakt. Bezoek Deltapark Neeltje Jans om meer te weten te komen over de Deltawerken, de bijzondere dieren van de Oosterschelde en om waterattracties te trotseren. Een actieve middag uit kan ook. Zo vind je Kanoa Klimpark Zeeland in de buurt van je vakantiepark. In dit klimpark kan het hele gezin tussen de hoge bomen klimmen.

Een vakantie aan het Veerse Meer bij Roompot

Ben je toe aan een ontspannen vakantie in eigen land en wil je het liefste aan het water verblijven? Dan heeft Roompot prachtige accommodaties aan het Veerse Meer die perfect bij je passen. Hier kun je last minute een vakantie boeken om te watersporten, cultuur te snuiven of rustig te wandelen langs de oevers. Ga op avontuur met je vrienden of beleef een actieve vakantie met het hele gezin.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.