Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Boek een luxe vakantiehuis aan het water bij Roompot

Merk je ook dat je iedere vakantie graag aan het water verblijft? Bij Roompot Résidence De Veerse Wende verblijf je in een luxe vakantiehuis aan het water met talrijke watersportmogelijkheden. Zo beschik je over je eigen aanlegsteiger, waardoor je met je eigen boot eenvoudig het Veerse Meer opvaart. Neem je geen boot mee? Dan vaar je in het rond met een boot van Roompot tijdens je verblijf in het vakantiehuis aan het water. Of je nu een actief weekendje weg wilt met de hele familie of juist samen met je partner en trouwe viervoeter even aan de drukte van het alledaagse leven wilt ontkomen; met een luxe vakantiehuis aan het water van Roompot vind je jouw ideale vakantiebestemming.

Prachtige faciliteiten bij het luxe vakantiehuis aan het water

Het leuke aan een luxe vakantiehuis aan het water is dat je je direct midden in de natuur begeeft. In en rondom het water bij je luxe villa zie je de meest uiteenlopende dieren en een variëteit aan waterplanten, bloemen en uiteraard veel groen. Daarnaast zorgt het geluid van het kabbelende water ervoor dat je volledig ontspannen raakt. Vakantie vieren in je luxe vakantiehuis aan het water bij Roompot is dan ook de ideale plek om compleet tot rust te komen. Roompot Résidence De Veerse Wende is bovendien van alle gemakken voorzien zodat het je aan niets tijdens de vakantie ontbreekt. Uiteraard zijn er veel watersportfaciliteiten aanwezig. Zo staat er een boot voor je klaar om meteen het Veerse Meer te ontdekken. Verder is het bij het luxe vakantiehuis aan het water mogelijk om te surfen, zeilen, vissen en zwemmen. Bij het naastgelegen strand met speeltoestellen ontspan je met een boek terwijl de kinderen in het zand ravotten. Je elektrische auto laadt ondertussen volledig op bij de beschikbare laadstations. Ook is er gratis wifi aanwezig bij het luxe vakantiehuis aan het water. Voor een smakelijke maaltijd bezoek je het gezellige restaurant bij het luxe vakantiehuis aan het water.

De soorten vakantiehuizen aan het water bij Roompot

Roompot Résidence De Veerse Wende biedt twee typen accommodaties aan bij het vakantiepark aan het Veerse Meer. Zo heb je de keuze uit geschakelde watervilla's voor zes of acht personen. Het verschil tussen beide vakantiehuizen aan het water is het aantal slaapkamers. Watervilla 6 beschikt over drie slaapkamers, terwijl type Watervilla 6-8B vier slaapkamers bezit. De ultramoderne villa's beschikken over alle benodigdheden voor een comfortabele vakantie, zoals een combimagnetron, koffiecupapparaat, smart-tv, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De badkamers hebben een inloopdouche en er is een apart toilet aanwezig. 's Avonds tafel je nog lang na op het gemeubileerde terras met uitzicht over het water terwijl de zon ondergaat. Wil je je eigen boot meenemen bij het luxe vakantiehuis aan het meer? Geef dit dan gedurende het boekingsproces aan door de gratis bootdoorgang bij Veerse Wende/Veerse Meer aan te vinken. Bovendien is het verstandig om een vakantiehuis met een omheind terras te selecteren als je je trouwe viervoeter meeneemt op vakantie. Deze optie is aanwezig bij Watervilla 6.

Ontdek het Veerse Meer vanaf je luxe vakantiehuis aan het water

Het luxe vakantiehuis aan het water bevindt zich direct aan het Veerse Meer. Dit bijzondere natuurgebied is aangemerkt als internationaal belangrijk wetland waar allerlei zeldzame vogelsoorten graag geziene gasten zijn. Zo spot je hier bijvoorbeeld de steppekiekendief en de dwergarend. Tijdens de boottocht trek je langs zeventien eilandjes in het meer, waarvan er vijf alleen voor vogels bestemd zijn. Het eiland De Haringvreter is bijvoorbeeld een geliefde plek voor brilduikers, middelste zaagbekken, smienten en nonnetjes die vanuit Scandinavië en Noord-Rusland aan komen vliegen. Op de overige twaalf eilanden vind je speelweides en wandelbossen. De volledige omtrek van het Veerse Meer is ongeveer 22 kilometer, wat de route zeer geliefd maakt als fietstocht tijdens de vakantie in Walcheren.

Vakantie vieren in Zeeland bij luxe vakantiehuis aan het water

De provincie Zeeland is de plek waar land en water elkaar ontmoeten. Bezoek de imposante Oosterscheldekering bij de Deltawerken om te zien hoe het water in de provincie gereguleerd wordt. Bij Neeltje Jans zijn bovendien allerlei spannende waterattracties en zeeleeuwen- en zeehondenshows. Dierenliefhebbers bezoeken daarnaast de Reptielenzoo Iguana in Vlissingen, wat de grootste overdekte reptielenzoo van heel Europa is. De steden Vlissingen, Middelburg en Veere zijn zeker ook een bezoekje waard. Kun je niet wachten om zelf een luxe vakantiehuis aan het water te reserveren? Bekijk dan meteen de aanbiedingen op onze website.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.