Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Ontspannen in een prachtig vakantiehuis aan het Veerse Meer met Roompot

's Ochtends wakker worden en meteen vanaf het terras de boot instappen om het Veerse Meer te verkennen. Op Roompot Résidence De Veerse Wende huur je een luxueus vakantiehuis aan het Veerse Meer met eigen aanlegsteiger. Als je over je eigen zeilboot beschikt of van plan bent om er één tijdens de vakantie te huren, is Roompot Résidence De Veerse Wende de ideale vakantiebestemming. Het kleinschalige vakantiepark is ideaal om even weg te komen van de stress uit het dagelijkse leven. Een weekendje uitrusten met je partner in alle rust of juist actief met het gezin in de weer tijdens de vakantie? Wat je bestemming ook is, met een vakantiehuis aan het Veerse Meer van Roompot beleef je het allemaal.

Faciliteiten bij het vakantiehuis aan het Veerse Meer

Bij je vakantiehuis aan het Veerse Meer zijn prachtige faciliteiten aanwezig voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Waterrecreatie bij dit vakantiehuis met boot staat uiteraard bovenaan. De diverse aanlegsteigers bij de vakantiehuizen aan het Veerse Meer maken het mogelijk om urenlange boottochten over het water te maken. Verder is bij het park een speelstrand met speeltoestellen aanwezig voor de kinderen. Voor elektrische auto's zijn er laadstations aanwezig. Daarnaast maak je gratis gebruik van wifi op het volledige terrein. Na alle indrukken van de dag strijk je neer in het sfeervolle restaurant bij het vakantiehuis aan het Veerse Meer voor een smakelijke maaltijd.

De verschillende typen vakantiehuizen aan het Veerse Meer

Bij Roompot Résidence De Veerse Wende heb je de keuze uit twee soorten vakantiehuizen aan het Veerse Meer. Zo zijn er geschakelde watervilla's voor ofwel zes, ofwel acht personen. De ultramoderne vakantiehuizen aan het Veerse Meer zijn van alle gemakken voorzien, zoals een smart-tv, combimagnetron, koffiecupapparaat, vaatwasser en koelkast met vriesvak. In het zespersoons vakantiehuis aan het Veerse Meer zijn drie slaapkamers aanwezig, in de achtpersoons vakantiewoning vier. De badkamers beschikken over een inloopdouche. Ook is er een apart toilet aanwezig. Vanaf je vakantiehuis aan het Veerse Meer geniet je vanaf het balkon, het gemeubileerde terras en de steiger gelijk over een prachtig uitzicht over het water. Ben je van plan om je boot mee te nemen naar je luxe vakantiehuis aan het Veerse Meer? Zorg er dan voor dat je tijdens het boekingsproces de gratis Bootdoorgang Veerse Meer/Veerse Wende aanklikt bij extra's in de tweede stap. Als je bovendien je hond mee wilt nemen, is het verstandig om een vakantiehuis aan het Veerse Meer met omheind terras te selecteren. Deze optie is enkel aanwezig bij de Watervilla 6.

Waterrijke omgeving van je vakantiehuis aan het Veerse Meer

De bijzondere omgeving van je vakantiehuis in Arnemuiden leent zich uitstekend voor prachtige wandel-, fiets- of boottochten. Het gebied is aangewezen als internationaal belangrijk wetland en is de woonplaats van zeldzame vogelsoorten, zoals de dwergarend en de steppekiekendief. Maak een prachtige dagtocht over het Veerse Meer met maar liefst zeventien eilandjes, waarvan er vijf specifiek voor vogels bedoeld zijn. Alleen op het eilandje De Haringvreter komen ieder jaar al 40.000 brilduikers, nonnetjes, smienten en middelste zaagbekken uit Noord-Rusland en Scandinavië langs voor een tussenstop. De andere twaalf eilanden die geschikt zijn voor bezoekers beschikken over fraaie wandelbossen en speelweides. De totale omtrek van het Veerse Meer is circa 22 kilometer, waardoor het zeer geliefd is als fietsroute. Tijdens de vakantie in Walcheren is het een aanrader om met de boswachter mee te gaan om het Veerse Meer te verkennen. Daarnaast liggen bezienswaardigheden als de Deltawerken, Middelburg en Vlissingen vlakbij.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.